El Molí de Can Aulet

Tourisme rural au Montseny

Deux gîtes dans la maison de campagne du 16 siècle El Molí Can Aulet à louer. Chacune peut accueillir quatre personnes. Situé dans une petite vallée entourée de champs et de forêts. Un ruisseau coule à côté de la maison. Seulement à 25 minutes de l’aéroport de Gérone.

El Molí de Can Aulet est un lieu paisible et relaxant et a beaucoup d’endroits intéressants à visiter à proximité (Barcelone, Gérone, Costa Brava plages, zone Pyrénées ….). Nous allons vous fournir toutes les informations et conseils.

L’Estada

allotjament de 2 a 4 persones
2 habitacions i 1 bany

El Cirerer

Allotjament de 2 a 4 persones
1 habitació i 1 bany

EL MOLÍ DE CAN AULET, Casa Rural IconEL MOLÍ DE CAN AULET, Casa Rural

Afueras, S/N, Arbucies, Girona

4,9 44 reviews

 • Avatar Belen R ★★★★★ fa 5 mesos
  Agraïts pel tracte excel•lent i una estada en un espai connectat a la natura. Difícil no imbuir-se de pau en un ambient zen. Magnífic!
 • Avatar Joan Pujolar ★★★★★ fa 10 mesos
  Com a casa. Per repetir.
 • Avatar Albert Lloreda ★★★★★ fa 1 any
  Lloc fantàstic en plena natura, casa ideal per parelles i Lluïsa i Ernest uns hostes increïbles
 • Avatar Marta Garolera Pagès ★★★★★ fa 5 mesos
  Fantàstica
 • Avatar Georgina Brotons ★★★★★ fa 2 anys
  Hem passat una setmana a l'era nova, i feia temps que no estàvem tant i tant agust a una casa rural. És un bombonet de cabana feta de fusta, amb tota mena de detalls i atencions.En total tenen 3 cases per oferir, quina més bonica!! … More Realment la Lluisa i l'Ernest tenen un gust exquisit i ens han fet sentir millor que a casa. Mil gràcies per la vostra hospitalitat i acollida, repetirem una i una altre vegada, ens hem enamorat del vostre espai meravellós, envoltat de verd i natura! I amb aquest bon gust de boca ens quedem.Fins molt aviat!!Noël&Júlia&Georgina.

fes la teva valoració a Googlehttps://youtu.be/ymUglIfme1o